Terreur vervloekt in Parijs

Terreur vervloekt in Parijs

12 mensen zijn gedood in Parijs. Bijna de hele wereld stond op.
Terreur en geweld is vervloek. Er is wereldmacht oproep gedaan tegen de terreur. Duizenden mensen gingen de straat op. Er zijn demonstraties en protesten gedaan. Er zijn heftige veroordelingen gedaan tegen de misdadigers die het leven van de mensen zuur maken.
Goed en wel, zullen ze dan niet vragen ‘waar waren jullie eerder?

De zogenaamde geweten die jullie hebben, was die in winterslaap toen er miljoenen mensen de leven werden afgepakt in de Islamitische geografische streken?
Waarom speelden jullie de drie apen toen in Afghanistan 3.5 miljoen Afghanezen slachtoffer werden de door jullie verrichte gesauste democratische barbaarsheid ?

Naast dat jullie duizenden te hebben gedood in Irak, waarom deden jullie niets toen in de gevangenis Ebu Gurayp de afkomst van de mensheid deed verafschuwen op een barbaarse, brute en oneer volle dingen werden gedaan? Schaamden jullie toen niet na de martelingen sessies gedaan te hebben, de gemaakte artiestische poseringen van de slachtoffers in blote lichamen in de krantenkoppen werden geplaatst? Dachten jullie er niet aan toen jullie de mensen helemaal bloot gemarteld hadden, aan hun kinderen, vrouwen, moeders en vaders? Met welke recht praten jullie over de mensheid, onfatsoenlijken?

Verliezen jullie de slaap helemaal niet, toen de kinderen op de schoot van hun vader werden neergeschoten in Gazastrook? Toen de jonge kinderen de grond in werden begraven door pijn lijdende vader en moeder, hoe is het om Franse geest te bezitten? Wat te zeggen over de schandelijke moordenaar Netanyahu die op de voorhoede stond met maskerade in Parijs?
Met trots kijkend naar zijn werk, bespotte hij niet zowat de hele wereld?

Zagen jullie de Syrische kinderen niet die in de kou bevroren? Er is niemand die het niet gehoord heeft, weet dat jullie de trekker overhaalden bij elk schot afkomstig uit een wapen In Turkistan, Koerdistan, Libië, Myanmar?

Heb het tegen de onethische dienaren van de heidense beschaving; jullie wapens dat doodt spuugt heeft miljoenen kinderen wezen , duizenden vrouwen weduwe gemaakt. Deze geografie stinkt naar bloed dat door jullie verafschuwde politiek is ontstaan.
Jullie zijn de makers van de door jullie genoemde terreur. Elke schurk die zijn hand reikt naar een wapen op een punt op aarde, wete dat jullie hem monster hebben gemaakt. Met jullie werk mogen jullie opscheppen.

De door jullie gecreëerde schurken, zij zullen op een dag jullie bij strot grijpen, de kop in trappen.
Dit is een Goddelijke wet. Dit is een Goddelijke gerechtigheid. De door jullie geëxporteerde terreur, despotisme en geweld zal met veelvoudigheid tot jullie terugkeren. De hel in met jullie politiek, zal als een boemerang jullie raken.

Schurken die de veroorzakers zijn waarbij miljoenen moslims de dood hebben gevonden, gaan een globale oproep doen om de terreur te vervloeken. Wereldse schurken klagen over de moorden. Wat is dit voor een tegenstrijdigheid O mijn God?

Moslims zijn terroristen en jullie zijn onschuldig, is dit zo?

In welke rechtszaal heeft Frankrijk de moorden die in 21 gekoloniseerde landen zijn gepleegd, verantwoording afgelegd? Te beginnen met praten over de moordpartijen in Algerije?

Of Groot Brittannië? Denken jullie dat het vergeten zal worden hoe deze dagen zijn bereikt waarbij miljoenen mensen uitgebuit waren van hun arbeid en zwetend op de voorhoofd?

We weten dat achter elke moord, afslachting, terroristische daden de plannen zijn om de onschuldige volkeren en geografie te willen bezetten. Deze film hadden we eerder ook gezien.

O de heren van de globale terreur wie is nu aan de beurt en waar?

Of is het soms Yemen…

Ömer Vehbi Hatipoğlu
Haber 7

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *